Hinnasto

Hinnat yksityishenkilöille

Tuntiveloitus yksityishenkilöille on 250 euroa lisättynä 24 %:n suuruisella arvonlisäverolla eli yhteensä 310 euroa.

Hintaesimerkkejä: Avioehtosopimuksen laatimisesta veloitan vähintään 350 euroa (sis. alv 24 %) ja testamentin laatimisesta vähintään 400 euroa (sis. alv 24 %).

Hinnat yrityksille

Tuntiveloitus yrityksille toimeksiannosta riippuen on 250 – 300 euroa lisättynä 24 %:n suuruisella arvonlisäverolla eli yhteensä 310 – 372 euroa.

_______________________

Tuntilaskutus ei sisällä mm. matkakuluja, tavanomaista suurempia tulostus- ja kopiointikuluja eikä viranomaisten perimiä maksuja. Toimeksiannon hoitaminen saattaa edellyttää laskuennakkoa.

Oikeusturvavakuutus

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on oikeusturvavakuutus, se korvaa yleensä riita-asiassa ja rikosasioissa asianomistajan asemassa olevan oikeudenkäynti- ja asianajokulut. Selvitän tarvittaessa oikeusturvavakuutuksen olemassaolon ja kattavuuden sekä haen oikeusturvaetua koskevan päätöksen vakuutusyhtiöstäsi.

Oikeusapu

Pieni- ja keskituloisella yksityishenkilöllä on mahdollisuus saada oikeudenkäyntiasiansa hoitamiseen valtion varoista ns. oikeusapua. Oikeusapu myönnetään tulojen, menojen ja elatusvelvollisuuden perusteella.  Näiden perusteella määräytyy, saatko oikeusapua ilmaiseksi vai omavastuuosuutta vastaan. Selvitän tarvittaessa mahdollisuutesi saada oikeusapua ja haen oikeusapua koskevan päätöksen puolestasi.